Sport


MotionFlow FPV Sports Highlights

LIVE NOS NK Schaatsen FPV

Tijdens de NK Daikin schaats marathon 2024 hebben wij live FPV drone beelden gemaakt voor gebruik in de uitzending. Door dicht op de schaatsers te vliegen tijdens de wedstrijd werd er een goed beeld van de snelheid weergegeven. Hier hebben we gevlogen met de mini FPV drone en dit live naar de regie doorgestuurd. Zie de video hiernaast voor hoe dat eruit zag.

Adventure Boogie 

Ieder jaar wordt er in de mooie natuur van Slovenie een extreme sports evenement georganiseerd door ToraTora. Hierbij komen verschillende sporten bij elkaar tijdens een twee weken durende boogie. Denk hierbij aan Skydiven, Downhill Mountainbiken/Longboarden, Caving, Raften, Wingsuit base jumpen etc. Tijdens dit event hebben we bij verschillende onderdelen ook FPV drone opnames gemaakt welke te zien zijn in deze video. Het voegt dynamiek toe en je komt erg dicht op de sporters. Absoluut het kijken waard! 

Creators Golf Cup

Deze zomer is er een golf toernooi georganiseerd voor meer dan 95 bekende (Youtube) Creators. Samen met 20 professionele golfers was dit de ideale combinatie voor een dag vol plezier en nieuwe content. Om alles dynamisch in beeld te brengen hebben wij de FPV drone beelden gemaakt. Hierbij heeft Helix Aerial Vision de radiocommunicatie verzorgd waardoor het mogelijk was om legaal te vliegen op deze golfbaan in de CTR van Amsterdam. Dit evenement was georganiseerd door Youtube en Fantube.

Voetbal FPV beelden 

Deze beelden zijn gemaakt van de voetbalclub CreatorsFC, waarbij bekende mensen voetballen voor het goede doel. Een van de voetballers is Enzo Knol, die we regelmatig helpen met het maken van (drone) beelden. Dit keer hebben wij voor zijn vlog FPV drone beelden gemaakt van de wedstrijd. Een paar voorbeelden van deze opnames zijn hiernaast te zien in de video. Ook geven wij de optie om deze beelden live door te sturen voor op groot scherm of in een uitzending.