Real Estate

Een FPV drone kan ook goed helpen om een overzicht te krijgen van een huis voor bijvoorbeeld de verkoop. Hierbij wordt goed weergegeven hoe alle kamers met elkaar zijn verbonden. Een mooie toevoeging van media voor de verkoop van een huis! Als de locatie dit toelaat nemen wij deze vaak in 1 take op, zonder dat het nodig is te knippen in de beelden.


Markiezenhof FPV tour

Voor Topmonumenten Brabant door de mooiste kamers van het Markiezenhof gevlogen. Bij dit project ook De grote kerk Breda, Kasteel Heeswijk en de Sint-janskathedraal Den Bosch gefilmd met behulp van de drone. Montage en regie door Cutjongens.

d'Ouffenhof

In vogelvlucht een goed beeld krijgen van de beschikbare accomodaties van d’Ouffenhof in Baarlo (Limburg). Deze hele video is met 1 take genomen waarbij alles op normale snelheid is weergegeven. De drone vliegt door de grote groepsaccomodaties en kleinere vakantiewoningen.

Huis Gaston Starreveld

Gaston Starreveld, bekend van De postcode loterij, zocht een unieke manier om zijn huis te verkopen. Voor een video op Funda hebben wij de drone door dit prachtige huis mogen vliegen. Op deze manier kan je in korte tijd veel van een pand laten zien! Montage en geluid design is gedaan door Tibi Media.

Villa in Voorhout

In samenwerking met Plein 10 communicatie voor de montage en het geluidsdesign is deze video gerealiseerd voor Geurts makelaars. Wat langere video dan normaal door het grote huis, maar na het kijken hiervan weet je precies wat dit huis te bieden heeft. De tuin wordt hierbij goed weergegeven en zelfs de kelder!