Bedrijven

Showreel


FPV projecten


Brandweer Rijnsburg

Deze video is gemaakt als promo voor de Brandweer in Rijnsburg. Hierbij is er in 1 take door de hele kazerne gevlogen met de daarbij behorende figuratie om het uitrukken van de brandweer te simuleren. Regie en animatie is verzorgd door Plein10.

Markiezenhof FPV tour

Voor Topmonumenten Brabant door de mooiste kamers van het Markiezenhof gevlogen. Bij dit project ook De grote kerk Breda, Kasteel Heeswijk en de Sint-janskathedraal Den Bosch gefilmd met behulp van de drone. Montage en regie door Cutjongens.

Dell Alienware training facility

In Utrecht staat een plek waar Team Liquid, een groep gamers op hoog niveau, trainen en toernooien houden. In opdracht van Dell is er een FPV rondleiding verzorgd. Hierbij heeft MotionFlow de vlucht, montage, animatie en regie mogen doen. 

Huis in beeld Funda

Gaston Starreveld, bekend van De postcode loterij, zocht een unieke manier om zijn huis te verkopen. Voor een video op Funda hebben wij de drone door dit prachtige huis mogen vliegen. Op deze manier kan je in korte tijd veel van een pand laten zien! Montage is gedaan door Tibi Media.

Bedrijfsfilm Ambulancezorg Utrecht

Een bedrijfsfilm voor de RAVU volledig gefilmd met behulp van de FPV drone. Hierbij is alle audio ook opgenomen op locatie door MotionFlow, en door Elephant ears gecomponeerd. Regie en animatie door Plein10.

Burnside Cablepark

Voor een promotievideo van Burnside Cablepark FPV beelden mogen maken. Hieruit een eigen FPV compilatie gemaakt: Door extreem laag over water, door water heen en onder kabels door vliegen was dit een enorm gave maar ook uitdagende shoot.