FestivalsMotionFlow FPV Festival Highlights

David Guetta - The Monolith 

Voor een live set van David Guetta hebben wij als een van de drone teams de lucht beelden mogen maken. Hierbij hebben wij gevlogen met een DJI Inspire 3, waarbij Jelmer (MotionFlow) drone operator was en Pim Dijkman (Dijkman Aerials) de camera operator. In opdracht van Dutch Drone Gods samen met onder andere AerialsByAero en Skymotion Aerials was dit een enorm leuk en uitdagend avontuur. 

Freshtival Aftermovie 2023

Samen met Aeroaxiz hebben wij de FPV drone opnames verzorgd voor Freshtival. Een groot festival met meerdere stages waarbij elk podium een mooie uitdaging gaf om deze creatief in beeld te brengen. De locatie en artiesten zijn op deze manier dichtbij en dynamisch gefilmd. Ook is hierbij door het vuurwerk gevlogen om dit spectaculair in beeld te brengen.

Liquicity Festival 2023

Liquicity heeft dit jaar voor het eerst FPV drones gebruikt voor de aftermovie. Zij hadden al een fpv drone operator voor de buiten en omgevingsbeelden, maar wij mochten de 'krappere' en meer technische vluchten doen waar meer ervaring bij nodig was. Binnen de verschillende tenten, over het publiek (binnen) en in de (soms krappe) dj booth. Ook hebben wij volledige dj sets gefilmd met de FPV drone, waarbij we tientallen keren per uur hebben gevlogen om dit later te kunnen schakelen in een video van een dj set. Mooie uitdaging wat prachtige beelden heeft opgeleverd. Een goed teken dat de FPV beelden veel terug te zien zijn in de aftermovie. 

FLOW X Musis Arnhem

Ook voor Flow hebben wij FPV drone beelden mogen verzorgen bij Theater Musis in Arnhem. Hierbij werd gevlogen in een donker theater met weinig ruimte en licht. Toch laat dit goed zien dat het ook hierbij een mooie toevoeging kan zijn en dat het met deze omstandigheden ook goed mogelijk is om te vliegen.

Meer voorbeelden van aftermovies met onze FPV drone beelden